Campionatul Mondial de Păcănele vine la Fălticeni1 Aprilie

Campionatul Mondial de Păcănele vine la Fălticeni

       Accesări: 695

Vești bune pentru cei care petrec ore în șir la jocurile de noroc. Peste doar 30 zile orașul Fălticeni va fi gazda Campionatului Mondial de Păcănele (World Slot Games Championship). Competiția, ce reunește cei mai buni 50 de jucători din lume, se desfășoară în patru etape, prima din acest an fiind găzduită de țara noastră.

Evenimentul este o premieră în România și va avea loc pe 31 aprilie.

Organizatorii au publicat data și orașul gazdă pe portalul oficial al competiției. Aceasta se împarte pe două secțiuni, amatori și profesioniști, premiul cel mare fiind un bancomat plin cu 1 milion de fise. Câștigătorul va primi și un card de acces în orice cazino din Las Vegas, Monaco și Honk Kong pentru a putea cheltui premiul.

La ediția din acest an participă jucători de păcănele din Australia, Burkina Faso, Canada, Ciad, Emiratele Arabe Unite, Franța, Germania, Jamaica, Kenya, Marea Britanie, Monaco, Nicaragua, Olanda, Palau, Rusia, SUA, Vietnam și Uzbekistan.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Lotul României include trei jucători, doi la categoria profesioniști și unul la amatori.

Printre competitori se numără și fălticeneanul Dorin Luzăr care va participa la secțiunea profesioniști. El și-a petrecut ultimii 25 ani în cazinourile din Las Vegas, unde s-a făcut remarcat printre jucătorii americani și chinezi.

La aparate vor evolua alți doi colegi de breaslă din Mahmudia (Tulcea) și Dăbuleni (Dolj).

Organizatorii Campionatului Mondial de Păcănele (WSGC) ne-au declarat că au ales orașul Fălticeni, ca gazdă, ”datorită pasiunii pe care o manifestă localnicii pentru jocurile de noroc, dar și numărului impresionant de păcănele pe cap de locuitor”.

ȘTIRI