Campanie de asfaltare în Fălticeni: Lucrări pe străzile afectate de intervențiile la rețeaua de apă și canalizareActualitate

Campanie de asfaltare în Fălticeni: Lucrări pe străzile afectate de intervențiile la rețeaua de apă și canalizare

       Accesări: 1353

Luna aprilie deschide sezonul lucrărilor la infrastructură. Mai multe drumuri municipale din Fălticeni vor fi asfaltate, după intervențiile pentru modernizarea rețelei de apă și canalizare. Străzile finalizate pe acest proiect intră în campania destinată reabilitării carosabilului.

Campania de asfaltare a debutat cu strada Nicu Gane.

Tronsonul dintre Supermarket Simos și Muzeul Apelor „Mihai Băcescu” este refăcut cu două straturi de asfalt.

Strada a fost lărgită cu jumătate de metru, iar trotuarele sunt îngustate. Au fost puse borduri noi, iar partea pietonală este, de asemenea, asfaltată.

Lucrările sunt executate de operatorul local ELBI, în contractul multianual semnat cu Primăria Fălticeni.

Șantierul se va muta pe străzile Livezilor și Nada Florilor.

Primarul Coman afirmă că toate drumurile municipale pe care s-au făcut intervenții, pentru introducerea rețelelor de apă și canalizare, sunt cuprinse în campania de asfaltare, finanțată cu fonduri de la bugetul local.

În paralel cu aceste lucrări se desfășoară proiectul de modernizare pentru opt străzi, în valoare de 6 milioane de lei, primele două drumuri ce vor fi reabilitate integral sunt 1 Mai și Nicolae Beldiceanu.

Șeful administrației locale mai spune că, până în vara anului 2020, municipiul Fălticeni nu va mai avea străzi neasfaltate.

ȘTIRI