Black Friday la Simos Grill: Produsele au 50% reducereEconomic

Black Friday la Simos Grill: Produsele au 50% reducere

       Accesări: 1387

Gust savuros și prețuri reduse la jumătate. Așa se recomandă campania de Black Friday demarată astăzi de Simos Grill. După succesul de anul trecut, când au reușit să vândut o tonă de produse fast-food și băuturi răcoritoare, firma fălticeneană reia inițiativa ajustând serios tarifele.

Doar astăzi, 24 noiembrie, absolut toate produsele fast-food din portofoliul Simos Grill, dar și băuturile răcoritoare, au parte doar astăzi o reducere de 50%.

Cererile sunt foarte multe. Acestea au început să ”curgă” încă de la primele ore ale dimineții. Elevii sunt cei care au dat startul valului de comenzi în această dimineață.

Acționarii Simos Grill se așteaptă la peste 5.000 de comenzi în cele 14 ore în care fălticenenii pot profita de reducerile la jumătate la toată gama de produse comercializate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Comenzile nu se preiau telefonic și nici nu se fac livrări la domiciliu, ci direct de la sediul Simos Grill de pe strada Nicu Gane.

Pot fi comandate peste 40 de sortimente de meniuri la farfurie, pita gyros, pizza, hamburger, hot-dog, sandvișuri, salate, și băuturi răcoritoare.

Campania Black Friday la Simos Grill a început la ora 8 și se va încheia la ora 22.

ȘTIRI