Campania “Suflet de copil” la Grădinița Specială FălticeniEducație

Campania “Suflet de copil” la Grădinița Specială Fălticeni

       Accesări: 548

Premergător Zilei Internaționale a Copilului, Consiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” Fălticeni a adus  zâmbete pe chipurile preșcolarilor de la Grădiniţa Specială Fălticeni.

Luni, 29 mai, elevii le-au oferit prichindeilor mici cadouri: cărţi de colorat, creioane colorate, cretă colorată, baloane, cuburi de construit, puzzel-uri şi diferite jocuri educative, achiziţionate din fonduri donate de către elevii liceului, împreună cu jucării dăruite din suflet tot de aceştia.

Membrii consiliului elevilor au cântat diferite cântecele împreună cu respectivii copii, s-au jucat în aer liber şi au dansat împreună cu ei, astfel dăruindu-le o zi de neuitat.

Copiii de la Grădiniţa Specială au fost extrem de fericiţi la apariţia grupului de oaspeţi, i-au primit cu imbrăţişări calde şi zâmbete într-o atmosferă de nedescris. Doamnele educatoare au fost foarte încantate de prezenta lor şi i-au primit cu braţele deschise.

Elevii au mărturisit ca au fost profund marcaţi şi încântaţi de întregul eveniment şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a repeta acţiunea şi anul următor.

„Mulţumesc întregului colectiv de elevi ai liceului pentru sprijinul oferit în decursul acestei campanii precum şi doamnei profesor Jarcău Mihaela, consilierul educativ, doamnei profesor Moroşan Geanina, coordonatorul activităţilor consiliului elevilor, conducerii şcolii şi membrilor consiliului, care au ajutat la buna desfăşurare a activităţii şi fără de care nu s-ar fi putut ajunge la acest frumos rezultat: crerea unei zile minunate pentru acesti ingeri.

Mulţumesc doamnei director Mihaela Sandu, de la Grădiniţa Specială Fălticeni, care a pregătit spaţiile de desfăşurare a acestei întâlniri şi care ne-a primit cu atâta căldură. 

Zambetele copiilor au adus emoţie în sufletele noastre şi ne-au făcut să realizăm cât de important este să te bucuri de fiecare moment, fiecare gest, fiecare zi pe acest Pământ. Cât de norocoşi suntem.

Ar trebui să fim cei mai fericiţi pentru tot ce avem, să nu lăsăm nicio zi să treacă fără a dărui un zâmbet, o îmbrăţişare, fără a crea o amintire frumoasă şi fără a mulţumi pentru tot ceea ce ne este dat in dar”, ne-a declarat eleva Nastacă Ioana Eliza, președinta Consiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu”.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI