Campania Globală pentru Educație la Școala „Mihail Sadoveanu”Educație

Campania Globală pentru Educație la Școala „Mihail Sadoveanu”

Elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” au organizat, în perioada 8-14 mai, activități în cadrul Campaniei Globale pentru Educaţie, o mişcare a societăţii civile al cărei scop este de a combate criza globală din domeniul educaţiei.

Cu ajutorul materialelor de pe site-ul Organizației Salvați Copiii, elevii fălticeneni au înțeles mai bine cât de importanță este o educație de calitate, și-au exprimat părerile despre aceasta și despre modul în care pot avea toți acces la învățătură, ne-a informat profesoara Elena Pașcovici.

S-au remarcat clasele Pregătitoare A (prof. Dascălu Nicoleta), I A (prof. Ilie Paraschiva), I C (prof. Filip Elena), III A (prof. Baciu Elena), III B (prof. Mărian Mihaela), VII A (prof. psihopedagog Anechiforesei Lăcrămioara), VIII A (prof. Axinia Maria).

Proiectul a beneficiat de sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale. Sub sloganul ”Împreună pentru educaţie!”.

Campania Globală pentru Educaţie din acest a urmărit să reamintească autorităţilor din întreaga lume că promisiunile asumate de state trebuie respectate, iar educaţia gratuită şi de calitate pentru toţi copiii este una dintre aceste promisiuni.

Facebook Comments

ȘTIRI