Campania Globală pentru Educație la Școala „Mihail Sadoveanu”Educație

Campania Globală pentru Educație la Școala „Mihail Sadoveanu”

       Accesări: 270

Elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” au organizat, în perioada 8-14 mai, activități în cadrul Campaniei Globale pentru Educaţie, o mişcare a societăţii civile al cărei scop este de a combate criza globală din domeniul educaţiei.

Cu ajutorul materialelor de pe site-ul Organizației Salvați Copiii, elevii fălticeneni au înțeles mai bine cât de importanță este o educație de calitate, și-au exprimat părerile despre aceasta și despre modul în care pot avea toți acces la învățătură, ne-a informat profesoara Elena Pașcovici.

S-au remarcat clasele Pregătitoare A (prof. Dascălu Nicoleta), I A (prof. Ilie Paraschiva), I C (prof. Filip Elena), III A (prof. Baciu Elena), III B (prof. Mărian Mihaela), VII A (prof. psihopedagog Anechiforesei Lăcrămioara), VIII A (prof. Axinia Maria).

Proiectul a beneficiat de sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale. Sub sloganul ”Împreună pentru educaţie!”.

Campania Globală pentru Educaţie din acest a urmărit să reamintească autorităţilor din întreaga lume că promisiunile asumate de state trebuie respectate, iar educaţia gratuită şi de calitate pentru toţi copiii este una dintre aceste promisiuni.

ȘTIRI