Campania de sterilizare gratuită pentru câinii cu stăpân din Fălticeni s-a prelungit cu încă două zileActualitate

Campania de sterilizare gratuită pentru câinii cu stăpân din Fălticeni s-a prelungit cu încă două zile

       Accesări: 344

Vești bune pentru proprietarii de câini. Campania de sterilizare demarată la Fălticeni va fi prelungită cu două zile. Pentru că are ecouri serioase în rândul deținătorilor de patrupede, organizatorii au decis să prelungească acțiunea.

În timp ce campania de sterilizare pentru câinii comunitari a fost amânată din cauza unor reclamații venite pe adresa DSV Suceava (Direcția Sanitar Veterinară), cea destinată câinilor cu stăpân este în plină desfășurare. Proprietarii de animale vor să profite din plin, așa că au venit în număr neașteptat de mare.

Operațiile de sterilizare sunt realizate la clinica veterinară Helmivet de pe Bulevardul 2 Grăniceri, lângă magazinul Haiducul.

Organizatorii au început campania pe 1 mai. Nu doar câinii pot fi aduși ci și pisicile.

Sterilizarea este gratuită. Medicii asigură în cadrul campaniei deparazatirea internă și vaccinare antirabică, iar patrupedul va primi un carnet de sănătate. Singura activitate care se plătește este microciparea. Acesta costă 50 de lei.

În cadrul campaniei pot fi aduși la sterilizare și câinii care sunt deja microcipați. Pentru aceștia nu se va mai percepe taxa de 50 lei.

Programările se fac la telefonul 0744 223 000.

Sâmbătă va fi ultima zi când proprietarii îți vor putea steriliza patrupedele. Câinii pot fi aduși la clinică până înclusiv pe 13 mai.

ȘTIRI