Campania ”Dărium Bucurie” continuă la Fălticeni: Copiii internați la Secția Pediatrie au primit cadouri de 1 IunieActualitate

Campania ”Dărium Bucurie” continuă la Fălticeni: Copiii internați la Secția Pediatrie au primit cadouri de 1 Iunie

       Accesări: 286

campania-dăruim-bucurie-2015Ziua darurilor din suflet. Asociația Filantropică ”Pro-România” și cotidianul Cronica de Fălticeni i-au vizitat pe cei care nu s-au putut bucura de mult-așteptatul 1 Iunie. Copiii internați la Secția Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni au avut parte astăzi de o surpriză plăcută.

Campania ”Dărium Bucurie” s-a oprit anul acesta la unitatea medicală cu donații constând în produse alimentare.

22 de copii cu vârste diferite din Fălticeni și localitățile Hârtop, Mălini, Fântâna Mare, Râșca, Vadu Moldovei, Boroaia, Forăști și Dolhasca au primit pachete cadou cu produse de panificație, lactate, fructe, preparate din carne și sucuri naturale din fructe.

Donația s-a făcut în prezența medicului de gardă, doctorul Mariana Sigmund care a subliniat faptul că ”se întâmplă destul de rar ca pacienții Secției Pediatrie să aibă parte astfel de surprize”.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Demersul publicației noastre și Asociației Filantropice ”Pro-România” s-a bucurat de sprijinul firmelor locale Alma Clinic, Delicon, Haiducul, Rogelya, Romfour și Supermarket Simos.

Rudy H.

ȘTIRI