Camerele de supraveghere au dat de gol un fălticenean care şi-a însuşit un portofel pierdut

Miercuri, 9 martie, în jurul orei 13.00, jandarmii aflați în serviciul de pază și protecție la o instituție publică din municipiul Fălticeni, au fost sesizaţi de către un cetăţean în vârstă de 46 de ani cu privire la faptul că, în urmă cu puţin timp, și-a pierdut portofelul în care se afla permisul de conducere și suma de 40 de euro.

Potrivit Compartimentului Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, în urma analizăriii imaginilor stocate de camerele de supraveghere, jandarmii au constatat că bărbatului i-a căzut portofelul din buzunar în timp ce se deplasa pe holul instituției. O altă persoană, care a observat portofelul, a aruncat în mod intenționat în dreptul acestuia mapa pe care o avea asupra sa pentru a da impresia falsă că a scăpat ceva din mână. Ulterior, aceasta a ridicat mapa, a introdus portofelul în buzunar și părăsit instituția.

 „Jandarmii au identificat persoana în cauză, constatând că acesta este E. Eugen, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Fălticeni. Acesta a declarat că a cheltuit suma de bani pe care a găsit-o în portofel, cumpărându-și alimente și țigări, și a lăsat permisul de conducere în căsuța poștală din fața instituției. Portofelul a fost restituit părţii vătămate, iar bărbatul a fost predat Poliţiei Municipiului Fălticeni în vederea continuării cercetărilor”, se precizează în comunicatul emis de IJJ Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI