Cadeții de la CSS Nicu Gane s-au calificat la turneul final al Campionatului național de voleiSport

Cadeții de la CSS Nicu Gane s-au calificat la turneul final al Campionatului național de volei

       Accesări: 275

Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău a găzduit, în această dimineață, partida decisivă pentru stabilirea echipei care se califică la turneul final al Campionatului Național de Volei – Divizia cadeți.

Meciul decisiv a adus față în față echipa echipele CSS Zalău și CSS Nicu Gane Fălticeni. Ambele echipe aveau câte două victorii în primele zile ale turneului semifinal.

La capătul a patru seturi foarte disputate, victoria le-a revenit sportivilor din Fălticeni, cu scorul de 3-1 (25-20/ 25-19/ 23-25/ 25-22).

Pentru CSS „Nicu Gane” este al patrulea sezon consecutiv când cadeții se califică la turneul final, chiar dacă anul acesta au fost nevoiți să dispute un turneu suplimentar.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Suntem bucuroși pentru această calificare. Băieții au muncit și au dat totul pe teren pentru această victorie. Putem spune că este un obiectiv îndeplinit, în condițiile în care am reconstruit în mers după plecarea unor jucători. Am avut și ceva probleme medicale la acest turneu, dar până la urmă este o performanță importantă”, a declarat antrenorul Marius Stan pentru Cronica de Fălticeni.

CSS Nicu Gane: David Miron, Richard Vrabie, Răzvan Dănilă, Gabriel Albu, Denis Irimescu, Alexandru Onofrei, Fabian Todică, Vasilis Simos, Alexandru Vizeteu, Narcis Dediu și Silviu Ionaș. Antrenor prof. Marius Stan.

ȘTIRI