Cadeții de la CSS Nicu Gane Fălticeni s-au calificat la turneul finalSport

Cadeții de la CSS Nicu Gane Fălticeni s-au calificat la turneul final

       Accesări: 282

Obiectiv îndeplinit pentru secția de volei a Clubului Sportiv Școlar „Nicu Gane” Fălticeni.

Echipa de cadeți a clubului s-a calificat la turneul final al Campionatului Național de Volei – Divizia Cadeți, ediția 2017-2018.

La sfârșitul săptămânii trecute, 4-6 mai 2018, Federația Română de Volei a organizat cele patru turnee semifinale, la Galați, Craiova, Ocna Mureș și Dej.

CSS Nicu Gane Fălticeni, echipă pregătită de profesor – antrenor Marius Stan, a evoluat în Seria a III-a, la Ocna Mureș, alături de echipa gazdă și reprezentantele Zalăului și Bucureștiului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Turneul a început foarte bine pentru echipa din Fălticeni, care a avea asigurată calificarea la turneul final după primele două jocuri disputate: 3-0 cu CSS Zalău  (25-18. 25- 14. 25-18 ) și 3-0 cu CSS Ocna Mureș (25 – 22. 25 – 11. 25 – 14 ).

A urmat, duminică, meciul decisiv pentru stabilirea câștigătoarei grupei semifinale.  Adversari au fost voleibaliștii de la CTF Mihai I București (Rapid București).

Jocul a fost echilibrat în primele două seturi: 25-23 și 25-22 pentru bucureșteni. Fălticenenii au avut o evoluție mai puțin reușită în al treilea set 25-18. Astfel, CTF Mihai I a câștigat jocul cu 3-0 și a trimis echipa din Fălticeni pe poziția a doua a clasamentului.

„Suntem mulțumiți de ceea ce am realizat la acest turneu. Practic ne-am îndeplinit obiectivul, calificarea la turneul final. Peste o săptămână urmează turneul final și încercăm să ne prezentăm foarte bine ținând cont că vom întâlni echipe foarte bune la acest nivel”, ne-a declarat antrenorul Marius Stan.

Turneul final va avea loc în perioada 15-19 mai, într-o localitate care va fi anunțată în această săptămână de către Federația Română de Volei.

Cele 8 echipe calificate sunt: CSS Botoșani, CSS Tulcea, CNNT Craiova, Dinamo București, CTF Mihai I București, CSS Nicu Gane Fălticeni, LAPI Dej, LPS Suceava.

ȘTIRI