Cadeții de la CSS Nicu Gane Fălticeni au câștigat medaliile de bronz ale Campionatului Național de VoleiSport

Cadeții de la CSS Nicu Gane Fălticeni au câștigat medaliile de bronz ale Campionatului Național de Volei

       Accesări: 463

O nouă performanță a voleiului fălticenean la nivel național!

În această dimineață, echipa Clubului Sportiv Școlar „Nicu Gane” Fălticeni a câștigat medaliile de bronz ale Campionatului Național de Volei – Divizia Cadeți.

În finala mică a Turneului final, organizat la București, CSS Nicu Gane Fălticeni a învins cu 3-0 echipa CSS Botoșani, cel mai important adversar din zona Moldovei.

După un început de joc mai greu, fălticenenii au pus stăpânire pe joc și au arătat din nou voleiul spectaculos din meciul decisiv cu Dejul.

Primul set a fost câștigat cu 28-26, apoi elevii pregătiți de antrenorul Marius Stan au dominat întâlnirea în următoarele două seturi, câștigate cu 25-16 și 25-13.

Succesul este unul extraordinar, dacă ne gândim că echipa își atinsese obiectivul odată cu calificarea la Turneul final. Fălticenenii s-au autodepășit, mai mult decât atât s-au calificat dintr-o grupă foarte grea, după ce au produs surpriza provocând eliminarea din semifinale a uneia dintre marile favorite (LAPI Dej).

„Am dovedit astăzi că suntem o echipă foarte bună și, cum am mai spus, am reușit să ne autodepășim. Avem medaliile de bronz după o prestație excelentă. Suntem fericiti și vreau să le mulțumesc băieților care au muncit până la epuizare. Mulțumim mult și sponsorilor care au avut un rol important în pregătirea sportivilor,  Simos, Alevia, Farmacia Morpheus, și nu în ultimul rând domnului primar Cătălin Coman care ne-a pus la dispoziție baza materială de la Complexul “Nada Florilor” Fălticeni”, a declarat antrenorul Marius Stan imediat după încheierea finalei pentru locurile 3-4.

Locul 3 obținut astăzi vine să întregească palmaresul acestei generații de la CSS Nicu Gane Fălticeni (2001 și mai mici). Acești sportivi au fost campioni naționali la Minivolei și au obținut medaliile de agint la Speranțe. Urmează o nouă provocare, participarea în Divizia Juniori.

Din lotul echipei CSS Nicu Gane pentru ediția 2017-2018 a Diviziei Cadeți au făcut parte: Albu Gabriel, Irimescu Denis, Vizeteu Alexandru, Vrabie Richard, Ionaș Silviu, Onofrei Alexandru, Dănilă Răzvan,  Cojocaru Paul, Moșneagu Mihnea, Todică Fabian, Toader Eduard, Toader Sebastian.  Antrenor prof. Marius Stan.

Credit foto – doarvolei.ro

ȘTIRI