C.A.R. Învățământ Fălticeni este numărul 1 în RomâniaActualitate

C.A.R. Învățământ Fălticeni este numărul 1 în România

       Accesări: 90

De patru ani este în topul național al celor mai valoroase Case de Ajutor Reciproc. Anul acesta a ajuns numărul 1 în România. Este vorba de C.A.R. Învățământ Fălticeni care bifează o premieră în cei 65 de ani de activitate.

Clasificarea, făcută de Uniunea Națională a Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariaților, are la bază 10 indicatori specifici de performanță.

C.A.R. Învățământ Fălticeni este numărul 1 în România, adjudecându-și poziția de lider într-un clasament ce include aproape 1900 de case de ajutor reciproc din România.

”Obiectivul principal al C.A.R. Învățământ Fălticeni, în ultimii ani, a fost creşterea numărului de membri, realizarea unei bune capitalizări a casei, înfiinţarea de noi agenţii de lucru, oferirea de servicii conexe și de asistență socială în limitele permise de legislație și, nu în ultimul rând, extinderea casei în întreg județul Suceava, astfel încât să putem veni în sprijinul cât mai multor oameni care doresc să apeleze la servicii de întrajutorare financiară”, susține președintele Constantin Bulboacă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

O scurtă analiză pe anul 2013 arată că instituția cu sediul pe strada Republicii nr.5 s-a înscris pe un parcurs ascendent, reușind să-și extindă atât portofoliul de clienți cât și numărul punctelor de lucru.

În cifre, C.A.R  Învățământ Fălticeni înseamnă în prezent peste 13.000 de membri cotizanți cu fonduri proprii totale de aproape 30 milioane de lei, 18 puncte de lucru, iar dobânda medie de bonificare a fondurilor sociale ale membrilor a fost anul trecut de 7,21%.

Pentru a marca performanța obținută în acest an, C.A.R. Învățământ Fălticeni își întâmpină membrii sau viitorii membri cu o ofertă valabilă pe perioada verii prin introducerea unui nou tip de împrumut, împrumutul fără giranți, valabil în perioada iunie-august 2014. Atât pentru împrumuturile tradiționale cât și pentru împrumuturile opționale (de urgență) suma maximă care se poate acorda, crește de la 20.000 lei la 25.000 lei. Perioada maximă de rambursare crește de la 5 până la 6 ani (pentru împrumuturile opționale).

La baza succesului și a dezvoltării pe verticală au contribuit în mod egal și atuurile de care beneficiază oricare membru C.A.R : costuri reduse de creditare, accesul membrilor cu venituri mici la împrumuturi, transparența reprezentată prin absența unor comisioane ascunse și, nu în ultimul rând, flexibilitatea dovedită pentru cazuri sociale aflate în dificultate, pentru fiecare membru existând practic o soluție în rezolvarea problemelor sale.

ȘTIRI