Burse mai mari pentru studenţii suceveni din noul an universitarEducație

Burse mai mari pentru studenţii suceveni din noul an universitar

       Accesări: 179

Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava a majorat cuantumul bursei minime, începând cu anul universitar 2016-2017, se arată într-un comunicat de presă al Serviciului de Relaţii Publice, Comunicare şi Imagine.

Din toamna anului 2016, bursa minimă va fi de 300 de lei, în medie cu 20% față de nivelul anterior stabilit în luna octombrie 2014. De asemenea, pentru fiecare categorie de bursă (de merit, studiu, performanță și socială) se va asigura finanțarea cu 36 de lei, din venituri proprii cu această destinație.

„USV continuă politica sa în acest domeniu, după ce, începând cu anul universitar 2014-2015, a fost majorată bursa minimă la 250 de lei, din care 30 de lei au fost suportați, de asemenea, din venituri proprii. Măsura este menită să încurajeze excelența și promovarea studenților cu rezultate foarte bune (burse de performanță, merit și studiu), dar și să acopere o cât mai mare parte a cheltuielilor pentru studenții proveniți din medii dezavantajate (burse sociale)”, precizează comunicatul USV.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI