Doi bărbați din Bunești au fost reținuți după ce au bătut un consătean. Victima necesită 35 de zile de îngrijiri medicaleRural

Doi bărbați din Bunești au fost reținuți după ce au bătut un consătean. Victima necesită 35 de zile de îngrijiri medicale

       Accesări: 1506

Doi bărbați din comuna Bunești au fost reținuți de polițiști. Ei sunt principalii suspecți în cazul agresării unui consătean. În cursul zilei de luni, 21 noiembrie. Cei doi au fost introduși în arestul IPJ Suceava.

Judecătoria Fălticeni urmează să dispună eventuale măsuri privative de libertate.

Duminică, 13 noiembrie 2016, la orele după-amiezii, Secția 12 Poliție Rurală Preutești, a fost sesizată prin SNUAU 112, de  un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Bunești, cu privire la faptul că a fost agresat, fapta petrecându-se în zona locuinței sale.

În urma verificărilor s-a stabilit că, în timp ce se afla pe drumul din fața locuinței sale, între victimă şi alţi doi bărbaţi, de 23 de ani și de 51 de ani, ambii localnici, a izbucnit un conflict spontan pe fondul unor discuții în contradictoriu, în urma căruia cei din urmă l-au lovit în zona capului și a toracelui.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Victima necesită 34-35 zile îngrijiri medicale conform examinării medico-legale.

ȘTIRI