Bugetul local va fi supus astăzi votului consilierilor localiLocal

Bugetul local va fi supus astăzi votului consilierilor locali

       Accesări: 64

Ziua de 13 februarie aduce pe masa de lucru a consilierilor locali varianta finală a proiectului de hotărâre pentru bugetul local de venituri şi cheltuieli, aferent anului 2015.

Votul consilierilor este aşteptat în cadrul şedinţei extraordinare programată astăzi, de la ora 16, în Sala de şedinţă „Iorgu Radu” a Primăriei Fălticeni.

Anterior şedinţei de astăzi, proiectul de buget a făcut obiectul unei discuţii pe care iniţiatorul, primarul Cătălin Coman, a avut-o cu grupurile de consilieri în după-amiaza zilei de miercuri, 11 februarie 2015.

Proiectul ordinii de zi al şedinţei extraordinare

Imprumutul Promotional de Sarbatori

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea preluarii sumei de 317.000 lei din excedentul bugetului pe anul 2014 al activitatii finantate integral din venituri si cheltuieli pe anul 2015 – initiator, primar- prof.Gheorghe Catalin Coman.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2015 -initiator, primar- prof.Gheorghe Catalin Coman;
Anexe proiect de buget venituri si cheltuieli.

3.Proiect de hotărâre privind alocarea din veniturile proprii ale bugetului local a sumei de 5.000 lei pentru organizarea si desfasurarea manifestarilor cultural-artistice care se vor desfasura la nivelul municipiului in cadrul evenimentului cultural „Ion Irimescu 112”- initiator, primar- prof.Gheorghe Catalin Coman.

ȘTIRI