Bronz pentru Marius Moșneagu la naționalele de culturismSport

Bronz pentru Marius Moșneagu la naționalele de culturism

       Accesări: 247

marius mosneagu locul 3 culturismSibiul a fost timp două zile capitala culturismului românesc. Cei mai buni culturişti din ţară s-au reunit în „Sala Sporturilor Transilvania” unde s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Culturism şi Fitness organizate de Federaţia Română de Culturism şi Fitness în parteneriat cu C. S. Centurion Sibiu, C. S. Power Gym Mediaş şi Consiliul Judeţean Sibiu.

Pentru titlurile supreme la categoriile Culturism Seniori, Women Physique, Seniori Perechi şi Seniori Masters au concurat 77 de sportivi: câştigatorii celor 4 faze zonale de la nivel naţional, reprezetanți a 38 de cluburi. Atât oficialii prezenţi la competiţie cât şi publicul au remarcat evoluţia concurenţilor şi trend-ul ascendent pe care se află culturismul românesc.

Între performerii competiției s-a aflat și profesorul Marius Moșneagu din Fălticeni. Concurând pentru CS Steelman Târgu Neamț, Moșneagu s-a clasat pe poziția a treia la categoria Culturism Masters, 40-49 de ani, 80 kg. La această categorie primii au fost doi sportivi de la Universitatea Cluj: Sebastian Vasut și Tiberiu Horvath.

Alex S.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI