Boroian reţinut de poliţişti pentru infracţiuni la regimul rutierRural

Boroian reţinut de poliţişti pentru infracţiuni la regimul rutier

       Accesări: 2410

S-a bazat pe noroc şi a ajuns la vorba proverbului care spune că ulciorul nu merge de multe la apă. Un boroian a ajuns în arestul IPJ Suceava după ce a comis o serie de infracţiuni rutiere.

Secția de Poliție Rurală nr. 1 Vadu Moldovei efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din comuna Boroaia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat”.

Pe data de  9 martie 2016 în jurul orei 15.40, bărbatul a condus autoturismul proprietate personală, pe raza comunei Fântâna Mare, și nu a oprit la semnalul regulamentar al polițistului.

Poliţiştii spun că persoana în cauză mai este cercetată într-un alt dosar penal, sub aspectul infracțiunii de ”refuz de prelevare probe biologice de sânge” faptă comisă la data 9 decembrie2015, ocazie cu care i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule până la soluționarea dosarului penal.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Boroianul a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore şi apoi introdus în arestul IPJ Suceava, iar astăzi, urmează a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunerea de arestare preventivă.

ȘTIRI