Boris Carpovici finalist în Turneul Amatur de la Gura HumoruluiSport

Boris Carpovici finalist în Turneul Amatur de la Gura Humorului

       Accesări: 226

turneu tenis gura humoruluiOrașul Gura Humorului a găzduit la sârșitul săptămânii trecute Turneul A+ Regional, Ziua Națională Amatur – Zona 1.

Au participat jucători din: Bârlad, Fălticeni, Botoșani, Suceava, Straja, Rădăuți, Bacău, Iași, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Onești, Comănești, Vicovu de Jos, Moinești, Liteni, Roman, Gălănești, Dolhasca, Piatra Neamț, Târgu Neamț, etc.

Au participat 133 de sportivi: 31 la categoria Open și 102 la Amatori.

Fălticenenii au obținut cele mai bune rezultate la categoria Open. Boris Carpovici (locul 91 în cirucitul AMATUR) a disputat finala și a pierdut în fața tânărului Mihai Nemaciuc din Suceava, sportiv legitimat la ACS Şomuz Fălticeni. În primii 10 s-au clasat și Cătălin Cozma (locul 5), respectiv Hasna Cosmin din Straja, legitimat la acelaşi club din Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

De menționat că fălticeneanul Marius Moșneagu (locul 46 AMATUR), a lipsit de la acest turneu pentru că în aceeași zi a concurat la Campionatul Național de Culturism de la Sibiu, unde, așa cum v-am informat, a câștigat locul 3 la categoria sa de vârstă.

La amatori, cea mai bună clasare dintre sportivii care au reprezentat zona Fălticeni a fost cea a lui Sorin Zamfiroaia din Dolhești (locul 14). Turneul amatorilor a fost câștigat de Mihai Marola din Bacău.

ȘTIRI