Beat și fără permis de conducere un bărbat din Forăști s-a înfipt cu mașina în căruța unui consăteanRural

Beat și fără permis de conducere un bărbat din Forăști s-a înfipt cu mașina în căruța unui consătean

       Accesări: 955

Doi conducători auto din zona Fălticeni s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni rutiere, în seara zilei de marți, 18 septembrie. În ambele cazuri șoferii au consumat băuturi alcoolice apoi s-au urcat la volan.

La ora 20.37, Secţia 1 Poliţie Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Forăști, a avut loc o tamponare.

În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208E, pe raza comunei Forăști, un localnic, în vârstă de 37 de ani, a acroșat în partea din spate un atelajul hipo condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În aceeași seară, la ora 21.05, o patrulă din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Preuteşti a oprit pentru control pe DJ 208, din comuna Dolhești, autoturismul condus de un localnic de 38 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI