Baza de agrement „Nada Florilor” va avea un parc de joacăActualitate

Baza de agrement „Nada Florilor” va avea un parc de joacă

Vești bune pentru cei mici. Municipalitatea va amenaja un nou parc de joacă în Fălticeni. Spațiul va fi construit în parcul de lângă Baza de agrement „Nada Florilor”.

Investiția se ridică la 70.000 de lei și va finalizată în cursul anului curent.

Parcul de joacă va fi dotat cu toate elementele care pot asigura distracția și bună dispoziția copiilor. Spațiul va include printre altele un tobogan, scrânciob, carusel și alte aparate unde cei mici își vor putea „consuma” energiile.

„Oportunitatea investiției este justificată de necesitatea punerii în valoare a spațiului parțial amenajat și a creării unui loc de recreere, joacă pentru copii.”, explică primarul Coman. „În cadrul proiectului întocmit în anul 2016, au fost respectate cerințele temei de proiectare și prevederile diverselor Norme, Normative și Standarde în vigoare în România. Scenariul selectat pentru realizarea investiției presupune amenjarea unui parc care să satisfacă nevoia de relaxare pentru copii, în care să fie amplasate aparate și jocuri.

Parcul de joacă va completa facilitățile deja existene, cele două piscine pentru copii.

Acesta va fi cel de-al douăzecelea loc de joacă pentru princhindeii din Fălticeni. Primar Cătălin Coman afirmă că anul acesta nu vor mai fi construite alte spații

Edilul municipalității mai spune că see urmărește stimularea petrecerii timpului în aer liber, promovarea mișcării și sportului în rândul copiilor.

Prin același proiect se propune susținerea dezvoltării infrastructurii urbane prin creșterea calității spațiilor existente și modernizarea arhitecturală.

ȘTIRI