Baza de agrement „Nada Florilor” este deschisă pentru turiști și localnici: Tarifele sunt aceleași ca în 2018Actualitate

Baza de agrement „Nada Florilor” este deschisă pentru turiști și localnici: Tarifele sunt aceleași ca în 2018

       Accesări: 4356

Start la relaxare și distracție în aer liber. Complexul de agrement „Nada Florilor” din Fălticeni s-a redeschis odată cu vremea frumoasă și caldă din sezonul estival. Miercuri a fost prima zi în care localnicii au venit, ce-i drept într-un număr foarte restrâns, să înoate la piscinele în aer liber și să se bucure de câteva ore de plajă.

Toate serviciile și facilitățile sunt puse la dispoziția publicului.

Turiștii și localnicii pot practica, din nou, înotul în aer liber, pe toată perioada săptămânii și pot veni să se bronzeze în zilele cu mult soare și cer senin.

Cele două piscine pentru copii, bazinul mare și bazinul acoperit au fost curățate și dezinfectate, iar zona de confort este extinsă prin creșterea numărului de șezlonguri.

Pregătirile pentru sezonul estival au început de la jumătate luna mai, când au fost puse la punct ultimele detalii.

Program de funcționare neschimbat

Începând de miercuri, 12 iunie, baza de agrement este deschisă pentru public.

Programul de funcţionare este de luni până vineri, între orele 12:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 20:00.

Clienții au la dispoziție două piscine în aer liber, cu două tobogane, pentru copii, un bazin de 350 metri pătrați și piscina acoperită.

La acestea se adaugă terenul de sport multifuncțional, sala de forță, spațiul pentru saună și un spațiu de joacă în apropierea piscinelor.

Oferta este completată de Parcul de aventură, deschis încă din primăvară, care se află la o aruncătură de băț de complexul de agrement.

Nici tarifele nu se modifică

Altă veste bună pentru clienții complexului este că prețurile practicate pe toată durata sezonului estival sunt aceleași ca și anul trecut.

Tariful biletului pentru utilizarea piscinelor exterioare este 10 lei pe zi în timpul săptămânii, iar sâmbăta şi duminica este de 15 lei.

Cei care vor dori să închirieze și un şezlong vor plăti în plus 5 lei. Aceeași sumă se va achita pentru închiriatul unei umbrele, în timp ce pentru un baladachin tariful este de 10 lei.

Neschimbate rămân și prețurile abonamentelor la piscine.

Clienții care nu vor să stea prea mult la soare pot să se relaxeze la piscina acoperită. Tariful, de luni până vineri, este de 21 de lei pentru 3 ore, iar sâmbătă şi duminică tariful este de 24 de lei, preț în care este inclus şi accesul la saună.

Abonamentele pentru piscina acoperită variază între 90 lei pentru 5 intrări şi 180 de lei pentru 15 intrări, în schimb pentru bazinele exterioare prețul unui abonament este cuprins între 50 lei (5 intrări) şi 140 de lei (15 intrări).

Copiii sub 6 ani beneficiază de gratuitate. Aceștia vor fi însoţiţi obligatoriu de adulţi.

Tot în cadrul complexului se pot închiria biciclete. Prețul pentru copii cu vârsta până la 16 ani este de 3 lei/oră, în timp ce pentru adulți costul este de 5 lei/oră.

Zonă extinsă de confort

Dacă la inaugurare Baza de agrement „Nada Florilor” era deficitară în ceea ce privește numărul pieselor pentru odihnă și accesoriile pentru piscine, acum această problemă s-a rezolvat. Creșterea afluxului de clienți pe perioada verii a impus noi achiziții, astfel încât în actualul sezon estival nu vor mai fi probleme cu închiriatul șezlongurilor și umbreluțelor.

Turiștii au la dispoziție 500 de șezlonguri, peste 150 de umbreluțe și alte câteva zeci de baldachine.

Autoritățile locale spun că Baza de agrement „Nada Florilor” dispune de condițiile necesare pentru a putea primi clienții într-un climat optim.

Agrement pentru toate vârstele

Pentru toate vârstele și buzunarele. Aceasta se vrea deviza complexului, căutată în special de tineri.

Turiștii vor regăsi la Nada Florilor, două piscine cu tobogan pentru copii, un bazin de înot cu trambuline pentru sărituri. Terenul de sport multifucțional completează oferta bazei de agrement.

Iubitorii plimbărilor pe biciclete au la dispoziție pista pentru biciclete, însă pot foarte bine să aleagă traseul amenajat pe aleile din parcul învecinat.

Merită menționat și faptul că în apropierea complexului se află un teren de tenis de câmp pe zgură.

În clădirea bazei de agrement se află piscina cu apă încălzită, dușurile și vestiarele. Tot aici au fost amenajate sauna și sala de forță echipată cu aparatură modernă.

Trenulețul pentru turiști va circula începând de sâmbătă

Trenulețul roșu cu dungi aurii va circula, din nou, începând de sâmbătă.

Traseul rămâne același, mașina de vacanță pornește de pe Strada Școala Domnească (în spatele Blocurilor Turn) pe traseul Strada Botoșanilor – Strada Nada Florilor – Parcare Complex de agrement.

Turiștii și localnicii vor putea circula zilnic spre și dinspre zona de agrement din Fălticeni. Cursele vor fi din 30 în 30 de minute.

Trenulețul de vacanță va deservi ruta amintită între orele 9 și 20.

Copiii cu vârsta până la 10 ani nu au voie să călătorească dacă nu sunt însoțiți de un părinte sau de persoane adulte.

Prețul unui bilet cu trenulețul de vacanță este același ca și anul trecut, doar 2 lei de persoană pentru o cursă. Copiii cu vârsta până la 6 ani beneficiază de gratuitate.

Trenulețul de vacanță va circula zilnic pe toată perioada sezonului estival și până pe 9 septembrie, când va începe noul an școlar.

Abonamente destinate operatorilor economici

Cea mai nouă apariție în oferta complexului de agrement „Nada Florilor” este abonamentul pentru clienții operatorii economici.

Acestea se adresează firmelor care achiziționează mai mult de 30 de tichete de abonamente simultan.

Primul tip de abonament cu 4 intrări pe lună, de persoană, în valoare de 60 de lei, de persoană, în timp ce al doilea tip de abonament cu 8 intrări pe lună, care va costa 100 de lei, de persoană.

Clientul privat va suporta integral tariful stabilit, iar un abonament de firmă poate include și peste 50 de persoane.

Prețul include intrări atât la piscina cu apă încălzită, la saună cât și la sala de forță.

Operatorii economici vor stabili de comun acord cu Primăria Fălticeni orele și zilele de agrement pe fiecare abonament.

ȘTIRI