Complexul „Nada Florilor” atrage clienții privați: Trei firme importante vor plăti abonamente angajațilorActualitate

Complexul „Nada Florilor” atrage clienții privați: Trei firme importante vor plăti abonamente angajaților

       Accesări: 3097

Devine un punct de atracție pentru tot mai mulți clienți. Baza de agrement „Nada Florilor” intră acum și în vizorul firmelor private care au solicitat oferte pentru salarații acestora. Pentru că nu au existat cereri pentru grupuri foarte mari de persoane, autoritățile locale au creat două noi tipuri de abonamente destinate exclusiv mediului de afaceri.

Trei operatori economici importanți din Fălticeni și Suceava cu peste 40-50 de angajați și-au exprimat interesul de a plăti abonamente pentru angajații acestora.

Adoptată de peste hotare, practica recompensării salariaților cu servicii de agrement plătite de firmă este tot mai des întâlnită și în România.

Prin aceasta operatorii din mediul economic își motivează și recompensează suplimentar salariații.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Există o practică europeană, din acest punct de vedere, ca firmele mari să-și răsplătească într-un alt mod angajații.
Mă bucură faptul că și la Fălticeni avem solicitări de la firme importante din Fălticeni și Suceava de a pune la dispoziție structura noastră de agrement.”, a declarat primarul Cătălin Coman. „Sunt primele cereri de acest gen care arată că baza de agrement este atractivă clienții pentru mediul privat, care vor să le asigure salariaților câteva ore plăcute în timpul liber.”

Noile abonamente apar din ianuarie

Noile tipuri de abonament vor fi introduse de anul viitor. Acestea vor fi disponibile din ianuarie 2018 și sunt adresate firmelor care achiziționează mai mult de 30 de tichete de abonamente simultan.

Primul tip de abonament cu 4 intrări pe lună, de persoană, în valoare de 60 de lei, de persoană, în timp ce al doilea tip de abonament cu 8 intrări pe lună, care va costa 100 de lei, de persoană.

Clientul privat va suporta integral tariful stabilit, iar un abonament de firmă poate include și peste 50 de persoane.

Prețul includ intrări atât la piscina cu apă încălzită, la saună cât și la sala de forță.

Operatorii economici vor stabili de comun acord cu Primăria Fălticeni orele și zilele de agrement pe fiecare abonament.

200 abonamente încheiate

La nivelul clienților persoane fizice, autoritățile locale au precizat cu sunt peste 200 de abonamente încheiate, din care 130 pentru copiii care urmează cursurile de natație și 70 de abonamente la bazin, saună, sala de forță și abonamente mixte pentru tineri și adulți.

Încasări din abonamente la Complexul de agrement „Nada Florilor” se ridică la 40.000 de lei anual.

ȘTIRI