Băut şi fără permis de conducere a distrus gradul unei case din DolhascaRural

Băut şi fără permis de conducere a distrus gradul unei case din Dolhasca

       Accesări: 90

politie-rutiera-falticeni-etilotestÎn seara zilei de marţi, 20 octombrie (ora 22.24), I.P.J. Suceava a fost sesizat prin ”S.N.U.A.U. 112”, de o femeie din orașul Dolhasca, despre faptul că un autoturism i-a distrus gardul ce-i împrejmuiește gospodăria.

Polițiștii deplasaţi la fața locului au identificat autoturismul ce prezenta urme vizibile de tamponare, create în urma impactului cu gardul, care era distrus pe o porţiune de aproximativ 10 metri și în zonă, pe proprietarul mijlocului auto, un bărbat de 39 de ani din localitate și alte două persoane.

Întrucât erau confuzi în declarații, cu privire la persoana care a condus autoturismul, bărbatul de 39 de ani și unul dintre pasageri au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul proprietarului autoturismului și de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt bărbat, după care, au fost conduşi la spital, unde li s-a recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe timpul cercetărilor, bărbatul de 39 de ani a recunoscut faptul că el a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

ȘTIRI