Bătrână din Mălini violată de un recidivistActualitate

Bătrână din Mălini violată de un recidivist

       Accesări: 3495

Gest iresponsabil pentru satisfacerea unei plăceri păcătoase. Un individ din comuna Mălini și-a făcut de cap în gospodăria unei consătence de 78 de ani pe care a silit-o să întrețină raporturi sexuale. Femeia s-a trezit cu individul în propria ei curte, după ce pensionara ieșise din casă pentru a se deplasa spre una din anexele casei.

Eliberat din pușcărie în urmă cu aproape două luni, bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a lovit-o pe bătrână în momentul când a deschis ușa de la grajd. Căzută la pământ și răpusă de durere, femeia nu s-a putut opune agresorului care a violat-o.

Totul s-a întâmplat marți dimineața, la ora 3, în satul Pâraie.

Bătrâna, ce locuiește singură, a trecut prin momente cumplite. Marți dimineața, o localnică și-a găsit vecina căzută în curtea locuinței, după care a sunat la 112. Femeia agresată și batjocorită de recidivist avea leziuni la nivelul feței.

Un echipaj de Poliție și unul al Ambulanței Fălticeni s-au deplasat la fața locului.

Femeia de 78 de ani le-a spus anchetatorilor că nu-l cunoaște pe autorul faptei. Agresorul a violat-o după o noapte de beție petrecută la locuința unui vecin. Individul fusese eliberat din penitenciar în toamna acestui an, după ce executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o faptă similară, violarea unei femei în vârstă.

Bătrâna a fost transportată la Spitalul Municipal Falticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Imediat după începerea cercetărilor, polițiștii au dat de violatorul bătrânei pe care l-au identificat pe raza comunei Mălini, după care l-au condus la audieri. Oamenii legii au stabilit ulterior că autorul faptei, bărbatul de 38 de ani, o ajuta contracost și pe victimă la treburile din gospodărie.

El și-a recunoscut fapta, deși inițial le declarase oamenilor legii că în noaptea respectivă el se afla la domiciliu.

Înainte de viol, individul a sărit gardul și a așteptat câteva minute până când batrana a ieșit din casă. Ea obșinuia ca, în jurul orei 3 dimineața, să meargă la grajd pentru a-și îngriji animalele, aspect pe care violatorul în cunoștea. Bărbatul i-a pus victimei mâna la gura ca să nu țipe după care a violat-o.

Autorul faptei a fost reținut pentru 24 de ore, miercuri fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Fălticeni, cu propunere arestare preventivă. Violatorul și agresorul bătrânei se află în arestul I.P.J. Suceava.

ȘTIRI