Bătrână din Mălini violată de un recidivistActualitate

Bătrână din Mălini violată de un recidivist

       Accesări: 3498

Gest iresponsabil pentru satisfacerea unei plăceri păcătoase. Un individ din comuna Mălini și-a făcut de cap în gospodăria unei consătence de 78 de ani pe care a silit-o să întrețină raporturi sexuale. Femeia s-a trezit cu individul în propria ei curte, după ce pensionara ieșise din casă pentru a se deplasa spre una din anexele casei.

Eliberat din pușcărie în urmă cu aproape două luni, bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a lovit-o pe bătrână în momentul când a deschis ușa de la grajd. Căzută la pământ și răpusă de durere, femeia nu s-a putut opune agresorului care a violat-o.

Totul s-a întâmplat marți dimineața, la ora 3, în satul Pâraie.

Bătrâna, ce locuiește singură, a trecut prin momente cumplite. Marți dimineața, o localnică și-a găsit vecina căzută în curtea locuinței, după care a sunat la 112. Femeia agresată și batjocorită de recidivist avea leziuni la nivelul feței.

Un echipaj de Poliție și unul al Ambulanței Fălticeni s-au deplasat la fața locului.

Femeia de 78 de ani le-a spus anchetatorilor că nu-l cunoaște pe autorul faptei. Agresorul a violat-o după o noapte de beție petrecută la locuința unui vecin. Individul fusese eliberat din penitenciar în toamna acestui an, după ce executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o faptă similară, violarea unei femei în vârstă.

Bătrâna a fost transportată la Spitalul Municipal Falticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Imediat după începerea cercetărilor, polițiștii au dat de violatorul bătrânei pe care l-au identificat pe raza comunei Mălini, după care l-au condus la audieri. Oamenii legii au stabilit ulterior că autorul faptei, bărbatul de 38 de ani, o ajuta contracost și pe victimă la treburile din gospodărie.

El și-a recunoscut fapta, deși inițial le declarase oamenilor legii că în noaptea respectivă el se afla la domiciliu.

Înainte de viol, individul a sărit gardul și a așteptat câteva minute până când batrana a ieșit din casă. Ea obșinuia ca, în jurul orei 3 dimineața, să meargă la grajd pentru a-și îngriji animalele, aspect pe care violatorul în cunoștea. Bărbatul i-a pus victimei mâna la gura ca să nu țipe după care a violat-o.

Autorul faptei a fost reținut pentru 24 de ore, miercuri fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Fălticeni, cu propunere arestare preventivă. Violatorul și agresorul bătrânei se află în arestul I.P.J. Suceava.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI