Bătrână din Fălticeni atacată în propria casă cu substanțe iritant-lacrimogene. Vinovatul este trimis în judecată în stare de arest preventivActualitate

Bătrână din Fălticeni atacată în propria casă cu substanțe iritant-lacrimogene. Vinovatul este trimis în judecată în stare de arest preventiv

La mijlocul acestei săptămâni, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, un bărbat care a tâlhărit o pensionară din Fălticeni.

Pe data de 23 martie 2018, infractorul a pătruns fără drept în locuinţa unei femei în vârstă de 80 ani.

Modul în care a acționat bărbatul a fost unul violent, ieșit din comun și traumatizant. Potrivit procurorilor, acesta și-a atacat victima cu substanţe iritant-lacrimogene la nivelul ochilor.

Suspectul a plecat din casa octogenarei cu suma de 60 de lei!

“Precizăm că trimiterea în judecată şi luarea unei măsuri preventive a unei persoane reprezintă  etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au menționat procurorii.

ȘTIRI