Bătrână din Fălticeni atacată în propria casă cu substanțe iritant-lacrimogene. Vinovatul este trimis în judecată în stare de arest preventivActualitate

Bătrână din Fălticeni atacată în propria casă cu substanțe iritant-lacrimogene. Vinovatul este trimis în judecată în stare de arest preventiv

       Accesări: 1994

La mijlocul acestei săptămâni, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, un bărbat care a tâlhărit o pensionară din Fălticeni.

Pe data de 23 martie 2018, infractorul a pătruns fără drept în locuinţa unei femei în vârstă de 80 ani.

Modul în care a acționat bărbatul a fost unul violent, ieșit din comun și traumatizant. Potrivit procurorilor, acesta și-a atacat victima cu substanţe iritant-lacrimogene la nivelul ochilor.

Suspectul a plecat din casa octogenarei cu suma de 60 de lei!

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“Precizăm că trimiterea în judecată şi luarea unei măsuri preventive a unei persoane reprezintă  etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au menționat procurorii.

ȘTIRI