Bătrână accidentată în Fălticeni pe bulevardul 2 GrăniceriLocal

Bătrână accidentată în Fălticeni pe bulevardul 2 Grăniceri

       Accesări: 74

Accident rutier produs astăzi, în jurul orei 12, pe bulevardul 2 Grăniceri, la intersecția cu strada Broșteni.

Potrivit informațiilor oferite de martorii evenimentului rutier, o femeie în vârstă, care locuiește în zonă, a traversat strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, și a fost lovită de un autoturism.

Martorii spun că, în momentul în care a fost lovită, femeia a ieșit din fața mașinilor parcate lângă trecerea de pietoni, mașini care obturau câmpul vizual al conducătorului auto.

Șoferul, domicilat în Pașcani, conducea un autoturism Volkswagen Golf pe direcția Fălticeni – Iași.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Informațiile nu au fost confirmate oficial de polițiștii care desfășoară investigațiile legale pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Un echipaj al Ambulanței a transportat victima la Spitalul Municipal Fălticeni, pentru îngrijiri medicale.

Actualizare – informații oficiale transmise de IPJ Suceava: 

„În timp ce conducea autoturismul pe str. 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni, un bărbat de 41 de ani din județul Iași, a surprins și accidentat grav, o localnică de 86 de ani, care, în calitate de pieton, traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni semnalizată cu marcaje și indicatoare. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.”

ȘTIRI