Bătaie între mai mulți tineri din Vulturești. Scene petrecute la Autogara din FălticeniActualitate

Bătaie între mai mulți tineri din Vulturești. Scene petrecute la Autogara din Fălticeni

       Accesări: 14221

Tensiuni ajunse la apogeu și încheiate cu o bătaie. Câțiva tineri de la țară și-au împărțit pumni, în public, pe fondul unui conflict spontan. Scenele din violență s-au petrecut marți seara, lângă Autogara Severin din Fălticeni.

Invidizii, unii dintre ei minori, sunt toți din comuna Vulturești.

Totul a pornit de o discuție între doi colegi de liceu, în vârstă de 15 ani, unul din satul Hreațca, iar altul dintr-un sat vecin, conversație care a degenerat în violență.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Faptele s-au petrecut ieri seară, în jurul orei 19.20.

10 minute mai târziu, tatăl elevului agresat a sunat la 112, anunțând polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni că fiul său a fost agresat în autogara din localitate.

Din cercetările făcute de polițiști, reiese că în jurul orei 19.30, în incinta autogării, de pe strada 13 Decembrie, din municipiul Fălticeni, s-a produs o altercație între doi elevi, persoane minore, în vârstă de 15 ani.

Unul dintre elevi a fost lovit cu pumnii, în zona feţei, de către patru tineri de 15, 16, 17 și 23 de ani, toți din comuna Vulturești.

La un moment dat, în apărarea persoanei vătămate a intervenit fratele acestuia, în vârstă de 19 ani, care a aplanat conflictul.

După comiterea faptei, persoana vătămată nu a dorit să se prezinte la sediul Poliţiei Municipiului Fălticeni pentru a fi audiat, motivând că va pierde ultimul mijloc de transport în comun pentru a ajunge la domiciliu.

Acesta prezenta leziuni minore la nivelul feţei, afirmând verbal că nu dorește să-i fie acordate îngrijiri medicale.

La 24 de ore după producerea incidentului cu violențe, nu era depusă nicio plângere la Poliție, pe numele agresorilor.

Anchetatorii spun că în zona producerii incidentului au fost identificate camere video. Aceștia urmează să primească înregistrările surprinse de sistemele de supraveghere.

Scenele de violență au fost surprinse cu telefonul mobil de trecători. Imaginile au fost publicate pe Facebook și au devenit virale în scurt timp.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

Cazul este cercetat de lucrătorii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni.

ȘTIRI