Bătaie într-un club din  municipiul Fălticeni: Polițiștii i-au reținut și încarcerat pe scandalagiiLocal

Bătaie într-un club din municipiul Fălticeni: Polițiștii i-au reținut și încarcerat pe scandalagii

       Accesări: 5267

Spiritele care se încing ajung de cele mai multe ori la scandal. De aici și până la săvârșirea unei infracțiuni, încadrată într-un dosar penal, este doar un pas. Este și cazul unor bărbați care au ajuns în atenția oamenilor legii, după ce au provocat un scandal care s-a lăsat cu bătaie, într-un club din municipiul Fălticeni.

Totul a pornit de la un conflict spontan, între două persoane, clienți ai localului.

Pe fondul consumului de alcool, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Stulpicani, s-a luat la ceartă cu un tânăr de 26 de ani din Berchișești. Tânărul a fost agresat, situația degenerând rapid.

De la violență s-a ajuns la distrugeri, bărbatul din Stulpicani stricând un scaun, o boxă și mai multe sticle.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Scandalul s-a produs pe 27 ianuarie 2019.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Cercetările derulate de polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni au scos la iveală faptul că în scandal a mai fost implicat un alt bărbat.

Acesta și individul de 30 de ani din Stulpicani au fost reținuți, miercuri, pentru 24 de ore. Ei au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Joi, 21 februarie, au fost prezentați procororilor Parchetului de le lângă Judecătoria Fălticeni cu propunerea măsurii de control judiciar.

Procurorii au admis cererea organelor de poliție privind aplicarea măsurii privative de libertate, respectiv controlul judiciar pentru 60 de zile.

ȘTIRI