Bătaie ca în filme pe terasa unui bar din Fălticeni: Patru indivizi s-au lovit cu săbii și obiecte contondenteLocal

Bătaie ca în filme pe terasa unui bar din Fălticeni: Patru indivizi s-au lovit cu săbii și obiecte contondente

       Accesări: 366

Actele de agresiune produc consecințe dăunătoare. Terasa unui bar din Fălticeni a fost scena unei bătăi ca în filme, în care protagoniștii au folosit săbii și alte obiecte contondente. Patru indivizi s-au lovit reciproc după izbucnirea unei altercații.

S-a întâmplat ieri seară, în jurul orei 22, când doi tineri din Fălticeni, cu vârste de 25 și 32 ani de ani, au intrat pe terasa localului și s-au îndreptat spre masa unde se aflau alți doi bărbați, localnici, cu vârsta de 49 și 43 ani.

Conflictul s-a iscat și s-a stins rapid.

Cei doi bărbați de 49 și respectiv 43 de ani au scos două săbii pe care le țineau într-o sacoșă. A urmat o încăierare ce a durat aproape un minut.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cele patru persoane s-au lovit reciproc, utilizând inclusiv obiecte contondente și ascuţit-înțepătoare. Scenele de agresiune s-au petrecut când pe terasă se aflau câțiva clienți, aceștia fugind îngroziți spre local pentru a ieși din zona conflictului.

Oamenii legii au ajuns imediat la fața locului, reprezentanții Poliției Municipale Fălticeni solicitând totodată sprijinul luptătorilor SAS (Serviciul Acțiuni Speciale) din cadrul IPJ Suceava.

Pe aceeași terasă au mai avut loc bătăi și scandaluri în trecut.

Altercația s-a lăsat cu leziuni pentru tânărul de 25 de ani care a necesitat îngrijiri medicale. Agresiunea a fost sesizată la 112 la ora 22.15, în timp ce scenele violente se petreceau sub ochii clienților și angajaților barului.

Reprezentanții Poliției spun că, în urma investigaţiilor efectuate, au fost identificate toate persoanele participante.

În cadrul activităţilor de cercetare penală, derulate sub coordonarea unității de parchet competente, se vor stabili condițiile producerii agresiunii dar și participația penală a autorilor, urmând dispunerea măsurilor legale care se impun.

Poliţiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „distrugere”, „tulburarea ordinii şi liniştii publice” și „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

ȘTIRI