Bărbat fără permis de conducere și băut reținut după un accident rutier cu pagube materiale în FălticeniActualitate

Bărbat fără permis de conducere și băut reținut după un accident rutier cu pagube materiale în Fălticeni

       Accesări: 1706

În după-amiaza zilei de joi, 22 februarie, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier pe strada Plutonier Ghiniţă.

Accidentul rutier s-a soldat cu pagube materiale, însă, unul din conducătorii auto era sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Moara, răsturnat într-un şanţ în afara părţii carosabile, şi un autovehicul care prezenta avarii în partea laterală.

Pentru că emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind reţinut pentru 24 ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca vineri, 23 februarie, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru stabilirea unor măsuri preventive.

ȘTIRI