Bărbat din Rădășeni mort în condiții suspecte: Vecinii l-au găsit înecat în pârâul de lângă locuința acestuiaRural

Bărbat din Rădășeni mort în condiții suspecte: Vecinii l-au găsit înecat în pârâul de lângă locuința acestuia

       Accesări: 5895

Și-a găsit sfârșitul la câțiva pași de propria casă. Un bărbat din comuna Rădășeni a murit în condiții suspecte, trupul neînsuflețit al acestuia fiind găsit în mijlocul unei ape curgătoare adâncă până la gleznă.  Nenorocirea s-a întâmplat ieri seară, după ce bărbatul consumase băuturi alcoolice într-0 cantitate consistentă la un birt din sat.

Abia azi dimineață, în jurul orei 9, după 12 ore de la dispariție, vecinii au dat peste cadravul care zăcea în mijlocul pârâului Rădășeneanca.

Aceștia au anuțat autoritățile locale care au chemat Poliția la fața locului. Un echipaj al Biroului Investigații Criminalistice s-a deplasat în zonă pentru începerea unei anchete. Potrivit primelor cercetări efectuate, bărbatul nu ar fi victima unei omucideri. Medicii legiști nu au găsit urme de violență pe corpul decedatului.

Marți seara, în jurul orei 21, el părăsise barul, îndreptându-se spre locuința lui aflată în apropierea pârâului peste care este amenajată o potecă din lemn fără elemente de protecție laterală.

Bărbatul, tatăl a două fete, a fost găsit fără suflare, cu fața în mâlul pârâului.

Viața rădășeneanului a fost marcată în ultimii doi ani de câteva necazuri. Fost angajat la Poștei Române, el a fost dat afară de la serviciu în urmă cu mai bine de un an. După câteva luni, soția acestuia a înaintat divorțul.

Pe fondul unei depresii puternice, ieri seară el căzuse din nou pradă patimii care i-a tulburat mintea.

După efectuarea necropsiei, medicii legiștii vor stabili cu exactitate cauza morții. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI