Bărbat din Preuteşti reţinut în baza unui mandat european pentru trafic de droguri. Curtea de Apel Suceava a dispus arestarea provizorieRural

Bărbat din Preuteşti reţinut în baza unui mandat european pentru trafic de droguri. Curtea de Apel Suceava a dispus arestarea provizorie

       Accesări: 838

L-au săltat din trafic… Vineri, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava l-au identificat în trafic, pe DJ 208, pe raza comunei Preutești, pe un bărbat de 26 de ani, din localitate, urmărit internațional. Autoritățile judiciare spaniole au emis pe numele acestuia un mandat european de arestare pentru trafic de droguri și grup infracțional organizat.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată. În baza ordonanței de reținere, bărbatul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Sâmbătă, 23 aprilie, Curtea de Apel Suceava a admis cererea procurorilor şi au dispus arestarea provizorie a bărbatului, pentru 15 zile.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI