Bărbat din Preutești cercetat pentru braconaj cinegetic pe fondul de vânătoare HușiRural

Bărbat din Preutești cercetat pentru braconaj cinegetic pe fondul de vânătoare Huși

       Accesări: 945

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Suceava au desfăşurat mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor de braconaj dar şi în vederea legalizării posesorilor de arme.

În dimineața zilei de vineri, 17 noiembrie, polițiștii, împreună  cu un paznic de vânătoare,  au surprins în flagrant un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Preutești, în timp ce reactiva una din cele trei capcane tip laț, montate de acesta lângă o scăldătoare de pe fondul de vânătoare Huși, din comuna Preutești. Bărbatul a încercat  să  fugă, moment în care a fost  somat, fiind imobilizat ulterior de către polițiști.

“În baza probatoriului administrat și a mandatului emis de Judecătoria Fălticeni, polițiștii au efectuat în cursul zilei o percheziție domiciliară la locuința suspectului, ocazie cu care, au fost identificate și ridicate, o capcană pentru mamifere mari, mai multe probe biologice provenite de la vânat, o țeavă ce provine de la o armă neletală cu sistem de tragere și mai multe lațuri.

            În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „braconaj cinegetic”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului de  31 de ani”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI