Bărbat din Liteni trimis în arest după un scandal încheiat cu un incendiu în gospodăria părinților săiRural

Bărbat din Liteni trimis în arest după un scandal încheiat cu un incendiu în gospodăria părinților săi

       Accesări: 291

Un bărbat din Liteni a pus în alertă autoritățile după ce, miercuri, a provocat un incendiu în gospodăria părinților săi, unde locuiește după ce a divorțat.

Poliţia oraşului Liteni a fost sesizată că respectivul bărbat, în vârstă de 55 de ani, a  incendiat cu intenţie diverse bunuri de la locuinţa tatălui său, în vârstă de 80 de ani.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, individul a provocat scandal în familie, ocazie cu care, şi-a luat o parte din hainele personale, le-a dus în grădină și le-a incendiat. Focul s-a extins însă la grămezile de lemne și porumb din apropiere.

În urma intervenţiei populaţiei şi a pompierilor civili din cadrul Primăriei orașului Liteni, incendiul a fost stins, nefiind înregistrate victime, ci doar distrugerea unei porţiuni de gard și parțial a unei grămezi de lemne, prejudiciul fiind de aproximativ 400 lei.

Bărbatul a fost imobilizat de polițiști şi condus la sediul de poliție pentru cercetări.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, bărbatul de 53 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

ȘTIRI