Bărbat din Gulia cercetat pentru tentativă de omor. El este acuzat că a încercat să-și omoare un vechi prietenRural

Bărbat din Gulia cercetat pentru tentativă de omor. El este acuzat că a încercat să-și omoare un vechi prieten

       Accesări: 318

Băutura i-a întunecat mintea unui bărbat din satul Gulia, orașul Dolhasca.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Mircea Adrian Dan, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracțiunii de „tentativă la omor”. Dosarul a fost înaintat spre soluționare Tribunalului Suceava.

Pe fondul consumului de alcool acesta și-a atacat cu briceagul un amic. Între el şi persoana vătămată G. G. C.  există o relaţie de prietenie de mulţi ani.

Potrivit procurorilor, în după amiaza zilei de 8 mai 2016, în jurul prânzului persoana vătămată s-a deplasat singură la un bar din localitatea Gulia, iar în timp ce se stătea la o masă împreună cu mai mulţi consăteni/prieteni pe terasa barului şi-a făcut apariţia inculpatul Mircea Adrian care li s-a alăturat, cu toţii socializând şi consumând băuturi alcoolice (bere). La un moment dat, inculpatul şi victima au început să se jignească reciproc, context în care persoana vătămată l-a lovit pe inculpat cu palma peste faţă spunându-i să plece acasă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Mircea Adrian s-a deplasat spre locuinţa sa şi a revenit la scurt timp pe terasa localului cu un cuţit tip briceag. În momentul în care s-a intersectat cu victima, inculpatul a scos cuţitul din buzunar şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri de cuţit după care a plecat acasă.

Victima a fost transportată de urgenţă cu un echipaj al ambulanţei la spitalul din municipiul Fălticeni, iar mai apoi a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Sf. Ioan cel Nou din Suceava.

Potrivit concluziilor raportului de constatare medico-legală întocmit de S.M.L. Suceava, victima a suferit multiple plăgi tăiate-înţepate şi tăiate mandibular, vertebral, şold şi abdominale, leziuni  care au necesitat pentru vindecare un număr de 30-40 zile de îngrijiri medicale. Medicii legiştii au concluzionat că viaţa victimei a fost pusă în primejdie.

ȘTIRI