Bărbat din Cornu Luncii prins la furat la Mănăstirea Sfântul IoanActualitate

Bărbat din Cornu Luncii prins la furat la Mănăstirea Sfântul Ioan

       Accesări: 35

Duminică, 25 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30, un echipaj de jandarmi aflat în serviciul de ordine şi siguranţă publică în apropierea Mănăstirii “Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, a observat un bărbat care a ieşit în fugă din incinta lăcaşului de cult. La vederea jandarmilor, persoana în cauză s-a oprit un moment, apoi şi-a schimbat direcţia de deplasare şi a continuat să alerge.

Jandarmii l-au oprit şi i-au solicitat să prezinte date despre identitatea sa şi motivul prezenţei în zonă, constatând că bărbatul în cauză este M.C., în vârstă de 29 de ani, din comuna Cornu Luncii, jud. Suceava şi că acesta are asupra sa o sacoşă cu mai multe produse alimentare. În timpul efectuării legitimării, de echipajul de jandarmi s-a apropiat paznicul mănăstirii, care a afirmat că o femeie tocmai îi relatase faptul că îi fusese sustrasă o sacoşă în timp ce discuta cu duhovnicul său.

În urma verificărilor, a rezultat că M.C., în timp ce se afla în imediata apropiere a unei clădiri din incinta mănăstirii, a observat că o femeie a lăsat o sacoşă în holul clădirii şi a intrat într-o încăpere. Profitând că nu se afla nimeni în preajmă, bărbatul a luat plasa şi s-a îndreptat către poarta de acces în mănăstire.

Bunurile alimentare, în valoare de aproximativ 60 lei, au fost restituite părţii vătămate, o femeie în vârstă de 58 de ani, din municipiul Suceava, iar bărbatul a fost predat Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI