Bărbat din Bogdănești dispărut fără urmă timp de 7 zile: Sătenii și jandarmii l-au găsit fără suflare pe malul râului Moldova

Dispărut fără urmă. Mai mulți localnici din Bogdănești și rudele acestuia l-au căutat cu înfrigurare pe un bărbat de 59 de ani care, spun sătenii, s-a dus să rezolve o problemă personală într-o altă localitate. Mihail Șerban plecase de acasă vinerea trecută și pentru că nu mai știa nimeni unde se află, familia a intrat în panică.

După două zile de la dispariția acestuia oamenii au început să-l caute prin sat și localitățile vecine.

Bărbatul plecase din Bogdănești la una din rudele sale, din comuna Baia, însă nu a mai dat nici un semn de viață. Vestea dispariției s-a împrăștiat rapid.

Localnicii și rudele l-au căutat zile în șir pe Mihail Șerban fără nici un rezultat. În ajutorul lor au venit și jandarmii.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

După 7 zile de căutări, bărbatul a fost găsit astăzi, la orele amiezii, în comuna Baia. Bănuielile rudelor și prietenilor s-au adeverit: acesta era mort. Trupul neînsuflețit zăcea pe malul râului Moldova.

Localnicii spun că acesta era un om liniștit și un bun familist. Bogdăneșteanul era era căsătorit și avea 10 copii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul Ionuț Epureanu, omul în vârstă de 59 de ani, nu prezenta pe corp urme de violență. Polițiștii au deschis un dosar pentru moarte suspectă și efectuarea necropsiei.

Cauza morții va fi stabilită de medicii legiști suceveni.

ȘTIRI