Banca Transilvania redeschide agenția din FălticeniActualitate

Banca Transilvania redeschide agenția din Fălticeni

       Accesări: 1421

Reîncepe activitatea la una dintre cele mai importante unități bancare din municipiu. Banca Transilvania își va deschide din nou porțile pentru clienți începând de luni. Programul de lucru al agenției va începe la ora 9 dimineața.

Agenția din Fălticeni se redeschide după aproape 50 de zile în care s-a lucrat la noul aspect al interiorului care aduce o ambianță plăcută și cât se poate de modernă.

Spațiul destinat clienților este mult mai aerisit și a fost gândit să ofere mai multă funcționalitate. Șase operatori vor deservi publicul pentru principalele operațiuni în cont, în timp ce restul serviciilor se vor regăsi în spații bine delimitate.

Programul va fi același ca și până acum, de luni până vineri între orele 9 – 17.

Noutatea absolută din cadrul agenției este spațiul 24 de ore. Acesta este un concept relativ nou, promovat de ceva vreme în agențiile din marile orașe, acum fiind disponibil și la Fălticeni. Clienții pot retrage sau depune în numerar, în contul propriu, indiferent că este agent economic sau persoană fizică, direct la bancomat.

Accesul în zona de depunere se poate face prin introducerea cardului într-un totem aflat la intrarea în agenție, accesul fiind disponibil la orice oră din zi și din noapte.

Clienții oricărei bănci au posibilitatea să depună aici suma dorită în cont.

Cu un portofoliu ce numără peste 10.000 de clienți, persoane juridice și fizice, agenția Fălticeni este printre cele mai atractive pentru clienții suceveni din rețeaua Băncii Transilvania la nivel județean. Potrivit reprezentanților unității bancare, agenția este a doua cea mai profitabilă din județul Suceava.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI