Sport

Băieţii de la minivolei sunt pregătiţi să-şi apere titlul de campioni naţionali

       Accesări: 71

Minivolei_1La sfârşitul săptămânii trecute s-au desfăşurat ultimele meciuri din faza grupelor a Campionatului naţional de minivolei.

Echipa de minivolei CSS “Nicu Gane”, pregătită de antrenoarea Diana Floriştean, şi-a respectat statutul de echipă favorită şi a încheiat fără înfrângere şi ultimul turneu, cel de la Bacău.

“Sunt mulţumită de băieţii care au jucat ca titulari, dar nu ne-am bazat doar pe ei pentru a câştiga ultimele meciuri. Avansul confortabil ne-a permis să să rulăm în teren întregul efectiv de jucători. Echipa noastră este mult mai bună şi mai închegată decât anul trecut, iar visul nostru este să ajungem în turneul final”, ne-a spus antrenoarea Diana Floriştean.

Turneele semifinale se vor desfăşura în perioada 18-19 aprilie. Federaţia Română de Volei va stabili până atunci echipele gazdă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Echipa de minivolei de la “Nicu Gane” se bazează pe următorii sportivi: Albu Gabriel – căpitan, Cosmin Tanasă, Onofrei Alexandru, Buta Ştefan, Toader Sebi, Borlache Robert, Moşneagu Mihnea, Stan Ştefan, Chelaru Paul, Dobre Silviu, Cernăuţean Tudor şi Cojocaru Paul.

O parte dintre jucători au făcut parte din lotul cu care CSS “Nicu Gane” a câştigat anul trecut titlul naţional la minivolei.

ȘTIRI