Avalanşă de evenimente rutiere la sfârşit de săptămânăRural

Avalanşă de evenimente rutiere la sfârşit de săptămână

       Accesări: 54

Primele două zile ale lunii august au adus o avalanşă de evenimente rutiere şi dosare penale întocmite de poliţişti pentru abateri la regimul rutier. Vineri şi sâmbătă, în judeţul Suceava au fost înregistrate cel puţin 11 accidente. Bilanţul: 1 mort, 3 persoane rănite grav şi 10 persoane care au suferit răni uşoare.

Vineri, 1 august, la ora 07.40, pe DN 2, pe raza comunei Forăști, un bărbat de 31 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea autoutilitara, a surprins și accidentat ușor o femeie de 38 de ani, din localitate,  care se afla pe partea carosabilă.   În aceeaşi zi, la ora 17.08, pe str. Pleșești Gane, din municipiul Fălticeni, un bărbat de 33 de ani, din comuna Buneşti, în timp ce conducea autoturismul, a surprins și accidentat ușor un minor de 14 ani, din localitate, care se deplasa pe o bicicletă și care a traversat strada din partea stângă, fără să se asigure. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, 2 august, la ora 21.00, un tânăr de 21 ani, din comuna Slatina, fără permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul, pe un drum forestier din localitatea Găineşti, comuna Slatina, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a derapat, intrând în coliziune cu gardul și porțile unei locuinţe. În urma evenimentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea autoturismului, a porților și a gardului imobilului. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI