Autoturisme avariate în Fălticeni în urma unei tamponări. Un șofer s-a sustras prelevării probelor biologiceLocal

Autoturisme avariate în Fălticeni în urma unei tamponări. Un șofer s-a sustras prelevării probelor biologice

       Accesări: 2275

Probleme penale pentru un fălticenean, în vârstă de 65 de ani, care s-a urcat la volan după ce ar fi consumat băuturi alcoolice.

Aceasta este concluzia lucrătorilor Poliției municipiului Fălticeni, care i-au întocmit bărbatului dosar penal.

El este cercetat pentru comiterea infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”

Totul a pornit de la evenimentul rutier în care fălticeneanul a fost implicat în seara zilei de sâmbătă 3 august 2019.

În jurul orei 20.04, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin numărul unic de urgență112 despre faptul că, pe strada Ana Ipătescu s-a produs o tamponare, iar unul dintre conducătorii auto pare sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul pe strada Ana Ipătescu, bărbatul a intrat în coliziune cu un  alt autoturism, rezultând avarierea celor două  vehicule.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto de 65 de ani să se supună testului cu aparatul etilotest. Acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cazul celuilalt conducător auto, verificat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

ȘTIRI