Trei autoturisme avariate în Fălticeni în urma inconștienței unei fete în vârstă de 15 aniLocal

Trei autoturisme avariate în Fălticeni în urma inconștienței unei fete în vârstă de 15 ani

       Accesări: 3899

O minoră din Fălticeni a fost protagonista unui eveniment rutier care se putea încheia cu urmări grave.

Gestul fetei, în vârstă de 15 ani, de a conduce un autoturism pe străzile aglomerate ale Fălticeniului, fără a deține permis de conducere, poate fi cu greu explicat.

În după-amiaza zilei de vineri, 23 august, după ora 16.00, oră de vârf în Fălticeni, Poliția Municipală a fost sesizată în legătură cu blocarea traficului pe strada 13 Decembrie, în urma unei tamponări.

La fața locului au fost găsite trei autoturisme avariate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Poliția Locală a gestionat situația până la sosirea lucrătorilor Poliției Municipale.

Cercetarea evenimentului a scos la iveală faptul că vinovată de situația creată este o fată, în vârstă de 15 ani, din Fălticeni.

Fata s-a urcat la volanul unei mașini fără să posede permis de conducere, a avariat cele trei autoturisme, după care a fugit de la fața locului la domiciliul unei cunoștințe, acolo fiind depistată de polițiști.

Cu ocazia verificărilor s-a ajuns la concluzia că, în timp ce se afla la domiciliul femeii, minora a primit cheile de la autoturism pentru a lua un portofel și apoi pentru cumpăra diverse produse de la un magazin.

Fata a pornit motorul și s-a deplasat cu autoturismul pe mai multe străzi din municipiul Fălticeni,situație în care s-a produs tamponarea.  Minora a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

ȘTIRI