Trei autoturisme avariate în Fălticeni în urma inconștienței unei fete în vârstă de 15 aniLocal

Trei autoturisme avariate în Fălticeni în urma inconștienței unei fete în vârstă de 15 ani

O minoră din Fălticeni a fost protagonista unui eveniment rutier care se putea încheia cu urmări grave.

Gestul fetei, în vârstă de 15 ani, de a conduce un autoturism pe străzile aglomerate ale Fălticeniului, fără a deține permis de conducere, poate fi cu greu explicat.

În după-amiaza zilei de vineri, 23 august, după ora 16.00, oră de vârf în Fălticeni, Poliția Municipală a fost sesizată în legătură cu blocarea traficului pe strada 13 Decembrie, în urma unei tamponări.

La fața locului au fost găsite trei autoturisme avariate.

Poliția Locală a gestionat situația până la sosirea lucrătorilor Poliției Municipale.

Cercetarea evenimentului a scos la iveală faptul că vinovată de situația creată este o fată, în vârstă de 15 ani, din Fălticeni.

Fata s-a urcat la volanul unei mașini fără să posede permis de conducere, a avariat cele trei autoturisme, după care a fugit de la fața locului la domiciliul unei cunoștințe, acolo fiind depistată de polițiști.

Cu ocazia verificărilor s-a ajuns la concluzia că, în timp ce se afla la domiciliul femeii, minora a primit cheile de la autoturism pentru a lua un portofel și apoi pentru cumpăra diverse produse de la un magazin.

Fata a pornit motorul și s-a deplasat cu autoturismul pe mai multe străzi din municipiul Fălticeni,situație în care s-a produs tamponarea.  Minora a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Facebook Comments

ȘTIRI