Autoturism cuprins de flăcări pe strada Dimitrie Leonida: Pompierii au reușit să evite producerea unei exploziiActualitate

Autoturism cuprins de flăcări pe strada Dimitrie Leonida: Pompierii au reușit să evite producerea unei explozii

       Accesări: 137

incendiu-auto-falticeni-1

Ghinion pentru un pensionar din Fălticeni. Mașina acestuia a luat foc în momentul când manevra vehiculul în parcarea din fața blocului său, de pe strada Dimitrie Leonida. Proprietarul vroia să plece în oraș și abia pornise automobilul, un Volkswagen Golf, când incendiul s-a declanșat.

Totul a pornit de un scurtcircuit produs la sistemul de încălzire al mașinii. Aeroterma luase foc, iar flăcările au început să pună imediat stăpânire pe cabină. Îngrozit de cele întâmplate, fălticeneanul i-a chemat în ajutor pe pompieri. Incendiul s-a petrecut în jurul orei 11.

Interiorul mașinii ardea ca o torță. Volanul, bordul și scaunele față, bancheta și elementele din plastic ale habitaclului s-au făcut scrum.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Focul s-a extins și la portbagaj. La un moment dat flăcările au cuprins capota mașinii și ușa portbagajului, existând riscul producerii unei explozii.

Pompieri de la Detașamentul Fălticeni au lichidat incendiul după câteva minute. Chiar dacă s-a intervenit rapid, mare lucru nu s-a mai putut salva din autovehiculul cuprins de incendiu. Afectată de flăcări este și caroseria mașinii. În incendiu s-au distrus luneta și parbrizul.

Rudy Hödl

ȘTIRI