Autoturism avariat și abandonat în comuna Bogdănești. Conducătorul auto era cercetat într-un dosar penal la regimul rutierRural

Autoturism avariat și abandonat în comuna Bogdănești. Conducătorul auto era cercetat într-un dosar penal la regimul rutier

       Accesări: 4139

Secția de Poliție Rurală Vadu Moldovei i-a întocmit dosar penal unui bărbat din comuna Bogdănești.

Mașina bărbatului a fost găsită abandonată, pe raza localității de domiciliu, în urma unei sesizări la numărul de urgență 112, în seara zilei de joi, 3 octombrie, în jurul orei 21.

Autoturismul găsit la locul indicat era avariat în urma unui eveniment rutier. Mașina a lovit podețul unui imobil iar conducătorul auto nu era la fața locului.

În urma cercetărilor, inclusiv audierea martorilor, polițiștii au reușit să-l identifice pe deținătorul autoturismului, cel care s-a aflat la volan în momentul producerii accidentului.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, avea permisul de conducere  reținut ca urmare a întocmirii unui dosar penal, pe data de 23 septembrie 2019, pentru săvârșirea infracțiunii de „refuzul de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

La două săptămâni distanță de la primul dosar penal, polițiștii i-au întocmit încă unul pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce”.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI