Autoturism acroșat pe strada Sucevei de mașina unui fălticenean care ar fi condus în stare de ebrietateLocal

Autoturism acroșat pe strada Sucevei de mașina unui fălticenean care ar fi condus în stare de ebrietate

       Accesări: 989

Un nou dosar pe masa de lucru a polițiștilor din Fălticeni, după ce un localnic a provocat un eveniment rutier pe principalul drum de acces în municipiu.

Fălticeneanul este cercetat pentru comiterea unei infracțiuni grave constând în „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.”

În seara zilei de miercuri, la ora 22.23, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că, pe strada Sucevei, a avut loc un accident soldat cu pagube materiale, iar șoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni, un localnic, în vârstă de 52 de ani, a acroșat cu partea laterală autoturismul condus regulamentar pe prima bandă.

“După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto de 52 de ani a parcat autoturismul în garajul din curtea locuinței sale, după care a revenit la locul producerii accidentului, fiind identificat de către polițiști și legitimat.

 Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează comunicatul de presă.

 

ȘTIRI