Autospecială de poliție avariată și un agent rănit de un minor în vârstă de 14 ani ieșit la plimbare cu mașinaActualitate

Autospecială de poliție avariată și un agent rănit de un minor în vârstă de 14 ani ieșit la plimbare cu mașina

       Accesări: 2402

Polițiștii suceveni s-au confruntat, în această seră, cu o situație deosebită în traficul rutier.

După cum ne-a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul Ionuț Epureanu, în jurul orei 17.10, un minor, în vârstă de 14 ani, din municipiul Radauti, a condus un autoturism pe strada Calea Unirii din localitate. În mașină se aflau, ca pasageri, alți doi minori, în vârstă de 16 ani.

Potrivit comisarului Ionuț Epureanu, la un moment dat șoferul minor a acroșat un alt vehicul. Acesta a intenționat să efectueze manevra de mers înapoi pentru a intra într-o parcare, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de o femeie din aceeași localitate. Minorul și-a continuat deplasarea spre centrul municipiului, fiind urmărit de polițiști cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune pe o distanță de circa 15 km.

Într-o curbă, minorul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție condusă regulamentar din sens opus de un agent de poliție de 29 de ani din Frătăuții Noi, după care a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma impactului autospeciala de poliție a fost avariată, iar agentul de poliție aflat la volan, în vârstă de 29 de ani, a fost rănit, suferind o contuzie de omoplat.

Cele întâmplate l-au speriat și mai tare pe copilul aflat la volan. Șoferul minor a coborât din autoturism și a fugit. Oamenii legii au reținut un pasager. Cercetările au continuat pentru localizarea și reținerea șoferului minor. Acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ,,părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI