Autorul accidentului mortal de la Vadu Moldovei este în arest și va fi propus pentru arestare preventivăLocal

Autorul accidentului mortal de la Vadu Moldovei este în arest și va fi propus pentru arestare preventivă

       Accesări: 2765

Graba și nerespectarea regulilor de circulație aduc numai probleme. Autorul accidentului mortal de duminică, petrecut de pe raza comunei Vadu Moldovei, simte pe viu rigorile legii. Suceveanul de 30 ani, angajatul unei firme de transport persoane, a depășit pe linie continuă, a pătruns pe contransens și s-a izbit frontal cu un microbuz într-un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, două persoane au murit, tată și fiu, de 34 și respectiv 9 ani, iar mama copilului a fost transportată în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Victimele sunt din județul Bistrița Năsăud și se deplasau spre Fălticeni.

Accidentul s-a produs într-un viraj unde au loc destul de frecvent evenimente rutiere soldate cu morți și răniți.

La 48 de ore de la accident, autorul accidentului a fost plasat în arest.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Procurorul Parchetului de pe lângâ Judecătoria Fălticeni a dispus astăzi, 12 decembrie, reținerea conducătorului auto pentru 24 de ore. Tot astăzi, șoferul a fost adus sub escortă și mai apoi încarcerat, în această după-amiază, în arestul IPJ Suceava.

Miercuri el va fi adus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Decizia procurorului de caz are la bază cazierul auto al conducătorului sucevean.

Acesta are mai multe abateri săvârșite pe legislația rutieră.

Rămas încarcerat după accident, șoferul microbuzului, în vârstă de 30 de ani, a fost scos din mașină de participanții la trafic.

Un echipaj al Ambulanței la adus la Spitalul Municipal Fălticeni pentru a primi îngrijiri medicale în urma leziunilor suferite la cap și mână. Polițiștii l-au testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Ulterior i s-au recoltat și probe bilogice de sânge.

Conducătorul auto are dosar penal pentru ucidere din culpă.

ȘTIRI