Autoritățile locale au pus stop haosului din traficul rutierActualitate

Autoritățile locale au pus stop haosului din traficul rutier

       Accesări: 84

interesctia-republicii-dogari-falticeniVinerea trecută a fost o zi cumplită pentru șoferi. Cei care se îndreptau spre zona centrală au pierdut minute în șir și au stat la cozi imense pentru a putea traversa municipiul Fălticeni. Pe principalele artere rutiere, Republicii, 2 Grăniceri, Sucevei și Revoluției, s-a circulat bară la bară câteva ore bune, traficul rutier fiind parțial blocat.

Situația i-a nemulțumit pe șoferi și s-a creat după ce la primele ore ale dimineții intrase în vigoare restricţia de circulaţie pe tronsonul Sucevei – Dogari, de la Blocul Turn până la intersecţia străzile Dogari și 13 Decembrie, pe acest segment de drum fiind efectuate lucrări de modernizare la rețeaua de apă și canalizare.

Întregul trafic rutier a fost redirecţionat prin centru.

Cozi lungi s-au format pe sensurile de mers spre zona centrală. Aglomerația a fost mai mare ca oricând, mai ales că, în urma limitării accesului, și vehicule cu masa peste 3,5 tone foloseau același traseu de deplasare.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pentru a preveni situații similare, municipalitatea a decis încă de sâmbătă, la amiază, să oprească semafoarele de la intersecția străzilor Republicii cu Dogari și Dogari cu 2 Grăniceri, iar altele să funcționeze cu semnalul de lumină galben intermitent.

Doar dispozitivele de semnalizare optică de pe strada Revoluției au rămas să funcționeze în mod obișnuit.

Măsura s-a dovedit potrivită, azi dimineață circulația fiind mai aerisită, asigurând un plus de fluiditate în intersecțiile din zona centrală.

ȘTIRI