Autoritățile fălticenene au organizat “Ziua curăţeniei de toamnă”Local

Autoritățile fălticenene au organizat “Ziua curăţeniei de toamnă”

       Accesări: 741

La sfârșitul săptămânii trecute, Primăria Fălticeni a organizat o acțiune de ecologizare la nivelul întregii localități. Astfel de activități de responsabilizare civică au loc în fiecare an, la Fălticeni, în special primăvara și toamna.

Vineri, 7 octombrie, la activitatea numită generic “Ziua curățeniei de toamnă“, au ieșit la curățenie elevi de la școlile din Fălticeni, cadre didactice, consilieri locali și funcționari publici.

Echipele de curăţenie au fost prezente atât în zonele centrale ale oraşului, în zonele adiacente blocurilor, unităţilor de învăţământ sau a instituţiilor publice cât şi în suburbii.

Au fost colectaţi 800 de saci cu deşuri, atât deșeuri menajere cât și materiale reciclabile (120 de saci cu PET-uri şi doze de aluminiu) .

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Ziua curăţeniei de toamnă a avut ca obiectiv salubrizarea şi igienizarea carosabilului şi a trotuarelor, a spaţiilor şi zonelor verzi din cartierele de locuinţe, a parcurilor şi grădinilor publice, salubrizarea şi igienizarea cursurilor de apă. Cu toate că acţiuni de salubrizare sunt efectuate zilnic, în această zi, în mod special, am colaborat cu  instituţiile de învăţământ care şi-au arătat disponibilitatea pentru acestă acţiune de amploare, pentru schimbarea imaginii oraşului”, a precizat primarul Cătălin Coman.

ȘTIRI