Audi introduce sportivul TTS RoadsterActualitate

Audi introduce sportivul TTS Roadster

       Accesări: 43

Audi va aduce pe șosele o nouă declinare sportivă din gama TT. Versiunea de medie putere TTS Roadster își pregătește intrarea pe piața europeană, publicul țintă fiind tinerii activi din mediul urban. A treia generație aduce cu sine un aer proaspăt la partea estetică, acum desenată mult mai agresiv, și o serie de noutăți tehnice.

Modelul are garda la sol redusă cu câțiva milimetri față de modelul comun TT, măsurând 4.19 m lungime, 1.83 m lățime, 1.35 m înălțime.

Sub capotă se află un propulsor turbo pe benzină de 2.0 litri ce produce 310 cai putere la 5.800 rpm.

Motorul cu patru cilindri antrenează cuplul motor de 380 Nm pe ambele axe ale mașinii, prin tehnologia Quattro, oferind reprize dinamice la accelerație. Cabrioletul sport de la Audi sprintează la 0 la 100 km/h în doar 4,9 secunde. Cuplajul cu roțile este făcut printr-o transmisie automată S-Tronic cu dublu ambreiaj și 6 rapoarte.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Noul TTS Roadster cântărește 1.450 kilograme și poate rula cu o viteza maximă de 250 km/h. Consumul mediu anunțat de Audi este de 6,9 litri la 100 km.

Portbagajul nu este cel mai generos, volumul oferind de 280 de litri spațiu de stocare.

Bazat pe platforma noii generații TT Coupe, cabrioletul, cu un coeficient aerodinamic Cx 0.31, se diferențiază prin pachetul de elemente sportive, inserturile de la interior, jantele de 19 inci, oglinzile laterale sidefate și acoperișul din pânză. Acesta cântărește doar 36 de kilograme și se pliază în mai puțin de 7 secunde.

Audi TTS Roadtser poate fi comandat pe unele piețe europene, tariful de listă depășind 52.000 de euro.

[ot-gallery url=”http://www.cronicadefalticeni.ro/poze/audi-lanseaza-noul-tts-roadster/”]

ȘTIRI